Een Koninklijke Week van Begin tot Eind!

Wat een geweldige opkomst! De Family Business Network - Next Generation (FBN NxG) International Summit begon voortvarend met de Learning Journeys. Deze Learning Journeys zijn een aanvulling op de Summit en bestaan uit bezoeken aan familiebedrijven en culturele locaties. Deze reis draaide volledig om het thema Turning the Tide - Maritime Challenges. 

res-1-familiebedrijven-netwerk-next-generation-fb-1-ned-royal-van-der-leun-sliedrecht-nl-5-
res-2-familiebedrijven-netwerk-next-generation-fb-ned-royal-van-der-leun-sliedrecht-nl
res-3-familiebedrijven-netwerk-next-generation-fb-1-ned-royal-van-der-leun-sliedrecht-nl
res-3-familiebedrijven-netwerk-next-generation-fb-ned-royal-van-der-leun-sliedrecht-nl-5-
res-4-familiebedrijven-netwerk-next-generation-fb-ned-royal-van-der-leun-sliedrecht-nl-1-
res-5-familiebedrijven-netwerk-next-generation-fb-ned-royal-van-der-leun-sliedrecht-nl-7-
res-6-familiebedrijven-netwerk-next-generation-fb-ned-royal-van-der-leun-sliedrecht-nl-4-
res-8-familiebedrijven-netwerk-next-generation-fb-ned-royal-van-der-leun-sliedrecht-nl-4-
Wij als Royal Van der Leun, een familiebedrijf met meer dan een eeuw aan historie, speelden een belangrijke rol in deze reizen. Anly den Breejen van Royal Van der Leun en Janneke de Graaf van Baggerbedrijf de Boer - Dutch Dredging begeleidden 20 NxG'ers van over de hele wereld langs verschillende locaties in Nederland. De groep bezocht de iconische molens van Kinderdijk voordat ze aankwamen bij Royal Van der Leun, waar ze genoten van een rijke mix van persoonlijke, culturele en thematische verkenning.

Gedurende de reis hadden de deelnemers de kans om elkaar beter te leren kennen en verbindingen te vormen. Ze kregen ook nieuwe indrukken en inzichten over Nederland en de maritieme industrie van Kees van der Graaf van Baggerbedrijf de Boer - Dutch Dredging. Na deze activiteiten ging de groep in discussie over de uitdagingen en kansen die gepaard gaan met het overnemen van een familiebedrijf, waarbij het belang werd benadrukt om deze bedrijven generaties lang in de familie te houden. Natuurlijk waren onze reusachtige houten klompen en traditionele Nederlandse lekkernijen zoals ‘Stroopwafels’ en ‘Stamppot’ onderdeel van het bezoek. We waarderen ieders deelname en enthousiasme enorm!

Het succes van het begin van de week was een goed voorteken voor het einde ervan. Hare Majesteit Koningin Máxima van Nederland woonde de sluitingsceremonie van de Summit als eregast bij. Anly had het voorrecht om de waarde van de week te benadrukken aan de aanwezigen, een heel bijzonder moment.

Meer nieuws

Meer berichten